Učebňa techniky > Nábytok

KVANT spol. s r.o.

V tejto časti nájdete prehľadne usporiadanú ponuku nábytku, sád učebných pomôcok a samostatných učebných pomôcok a vybavenia pre ZŠ.
Uvedené ceny sú platné do 31.12.2018 a slúžia ako podklad pre vypracovanie Predpokladanej hodnoty zákazky (prieskumu trhu).
Ponúkané sady sú vzorové, odporúčané ako najvhodnejšie pre výučbu polytechniky, fyziky, biológie a chémie. Na základe požiadavky zákazníka sú sady modifikovateľné.

Zobrazené produkty: 1 - 11 z celkového počtu 11 (Počet strán: 1)

1NB199015B - Učiteľská katedra so stoličkou - odborná učebňa techniky

Pracovisko učiteľa je v zložení katedra učiteľa, stolička učiteľa a kontajner. Katedra učiteľa pre učebňu techniky je vo vyhotovení: kovová konštrukcia z jaklového profilu 40×40×2 mm, rám 30×30×2 mm, pracovná laminodoska s hrúbkou 18 mm a ABS hranami. Povrchová úprava – vypaľovací lak z umelej živice. Katedra má 2-zásuvkový kontajner z celozváranej konštrukcie, uzamykanie na cylindrický zámok. Rozmer stola je 1300 x 750 x 750 mm. Kancelárska pracovná stolička so stredne vysokým operadlom, asynchrónnym mechanizmom, s nastavením výšky operadla, plynovým piestom, na oceľovej chrómovanej konštrukcii, s nosnosťou 130 kg. Povrch z látky kategórie „C”. Farebné prevedenie podľa vzorkovníka.

390,89 €Pridať

1NB199016A - Mobilné pracovisko učiteľa - odborná učebňa techniky

Dielenské pracovisko učiteľa na obrábanie kovov a dreva pripojiteľné na napätie 230 V. Súčasťou pracoviska sú stavebnicové zariadenia na obrábanie dreva a kovov (sústruh, brúska), úložný priestor na odkladanie nástrojov a závesný panel. Rozmer pracoviska 150x60x150 cm (š x h x výška vrátane závesného panelu). Pracovisko vyrobené na pevnom vystuženom podvozku s párom pevných kolies a párom otočných kolies opatrených brzdou. Nosná konštrukcia je vyrobená z 3 mm plechu, skrinka a police sú vyrobené z 1 mm hrubého plechu. Dvierka sa otvárajú do pravého uhla a sú osadené v čapoch. Stolová doska je vyrobená z bukových hranolov priebežne lepených do tvaru dosky, následne obrúsených a ošetrených roztokmi olejov a prísadami. Pracovná doska má zrazené hrany. Závesný panel je vyrobený z perforovaného plechu. Pripojenie pracoviska na napätie 230 V je zabezpečené flexibilných pripojením v dĺžke +/- 5m. Na prístupnej strane pracoviska je vyvedená 3x zásuvka na 230 V. Pracovisko má bezpečnostný certifikát. Stavebnicové zariadenie na obrábanie dreva a kovov majú funkciu brúsky a sústruhu s nasledujúcim technickými parametrami: bezpečné napájacie napätie, pozdĺžny posuv a obsahujú toto príslušenstvo: trojčeľusťové skľučovadlo, držiak nástroja, otočný strediaci hrot, sústružnícky nôž a videomanuál. Súčasťou dodávky pracoviska je projekt pre jeho zapojenie, otestovanie, zaškolenie a Protokol o uvedení do prevádzky.

1 063,20 €Pridať

1NB199017B - Kovové skrine na odkladanie náradia - odborná učebňa techniky

Kovová dielenská skriňa určená na odkladanie dielenského náradia. Má robustnú zváranú konštrukciu z oceľového plechu hrúbky 0,7 mm, s oblými hranami, uzamykanie dverí je dvojbodovým rozvorovým zámkom. Vnútorné vybavenie: 4 police a 3 zásuvky, nosnosť police 50 kg, nosnosť zásuvky 40 kg, štandardná perforácia chrbta, Rozmery (š x v x h): 780x1920x380 mm, povrchová úprava - vypaľovací lak z umelej živice.

359,74 €Pridať

1NB199018A - Mobilné pracovisko žiaka na obrábanie dreva - odborná učebňa techniky

Dielenské mobilné pracovisko na obrábanie dreva - pre dvojicu žiakov. Pracovisko je pripojiteľné na napätie 230V, obsahuje stavebnicový sústruh na obrábanie dreva (parametre sústruhu: vzdialenosť medzi stredmi v rozsahu 50-120 mm, Motor: otáčky 11000 ot/min, 3A, zdroj 12 V, držiak nástroja, dlátko, trojčeľusťové skľučovadlo, otočný strediaci hrot, sane, podpora pre nástroj, upevňovanie pomocou T drážky, videomanuál v slovenčine ), úložný priestor na odkladanie nástrojov a závesný panel na odkladanie nástrojov. Rozmer pracoviska je 120x60x150cm (š x h x výška vrátane závesného panelu, modifikácia tohto rozmeru je možná len na jeden z rozmerov a to max. do 5% z uvedenej hodnoty). Pracovisko je vyrobené na pevnom vystuženom podvozku (aj s párom pevných kolies a párom otočných kolies opatrených brzdou). Nosná konštrukcia je vyrobená z 3 mm plechu, skrinka a police sú vyrobené z 1mm hrubého plechu. Dvierka sa otvárajú do pravého uhla a sú osadené v čapoch. Stolová doska je vyrobená z bukových hranolov priebežne lepených do tvaru dosky, následne obrúsených a ošetrených roztokmi olejov a prísadami. Pracovná doska má zrazené hrany. Závesný panel je z perforovaného plechu. Pripojenie pracoviska na napätie 230 V je zabezpečené flexibilným pripojením do rozsahu +/- 5 m. Na prístupnej strane pracoviska je vyvedená 3x zásuvka na 230 V. Pracovisko má bezpečnostný certifikát. Súčasťou dodávky pracoviska je projekt pre jeho zapojenie, otestovanie, zaškolenie a Protokol o uvedení do prevádzky.

1 063,20 €Pridať

1NB199019A - Mobilné pracovisko žiaka na obrábanie kovu - odborná učebňa techniky

Dielenské mobilné pracovisko na obrábanie kovu - pre dvojicu žiakov.
Pracovisko je pripojiteľné na napätie 230V, obsahuje stavebnicovú brúsku (parametre: Motor: zdroj 12 V, otáčky motora 18 000 ot./min., hlava na uchytenie brúsneho papiera, upevňovanie pomocou T drážky, možnosť použiť do ruky alebo upevniť k základni videomanuál v slovenčine), úložný priestor na odkladanie nástrojov a závesný panel na odkladanie nástrojov. Rozmer pracoviska je 120x60x150cm (š x h x výška vrátane závesného panelu, modifikácia tohto rozmeru je možná len na jeden z rozmerov a to max. do 5% z uvedenej hodnoty). Pracovisko je vyrobené na pevnom vystuženom podvozku (aj s párom pevných kolies a párom otočných kolies opatrených brzdou). Nosná konštrukcia je vyrobená z 3 mm plechu, skrinka a police sú vyrobené z 1mm hrubého plechu. Dvierka sa otvárajú do pravého uhla a sú osadené v čapoch. Stolová doska je vyrobená z bukových hranolov priebežne lepených do tvaru dosky, následne obrúsených a ošetrených roztokmi olejov a prísadami. Pracovná doska má zrazené hrany. Závesný panel je z perforovaného plechu. Pripojenie pracoviska na napätie 230 V je zabezpečené flexibilným pripojením do rozsahu +/- 5 m. Na prístupnej strane pracoviska je vyvedená 3x zásuvka na 230 V. Pracovisko má bezpečnostný certifikát. Súčasťou dodávky pracoviska je projekt pre jeho zapojenie, otestovanie, zaškolenie a Protokol o uvedení do prevádzky.

1 083,60 €Pridať

1NB199020B - Stolička kovová, otočná, dielenská

Dielenská stolička, výška 46cm, kovová konštrukcia, sedák LDT, otočná

97,20 €Pridať

1NB199021B - Stolárska hoblica - odborná učebňa techniky

Dielenská stolárska hoblica so stabilnou konštrukciou, buková, s pracovnou doskou vybavenou predným vozíkom a na zadnej stene odkladacou truhlicou. Súčasťou je zásuvka a súprava 4 oporných kolíkov. Celkový rozmer 1260 × 610 × 840 mm.

468,18 €Pridať

1NB199022B - Regále na materiál a výrobky - odborná učebňa techniky

Dielenský kovový policový regál s nosnosťou 100 kg, šróbovací, kovové police vystužené, stojka - hrúbka plechu 2mm, polica - hrúbka plechu 0,75m bočné zavetrávacie otvory, vonkajšie rozmery (v × š × h): 2000 × 1000 × 600 mm.

228,00 €Pridať

1NB199032B - Mobilné pracovisko na vŕtanie, pílenie a brúsenie - odborná učebňa techniky

Dielenské pracovisko na vŕtanie, pílenie a brúsenie, pripojiteľné na napätie 230 V. Súčasťou pracoviska sú stavebnicové zariadenia na obrábanie dreva a kovov (vŕtačka, pílka, brúska), úložný priestor na odkladanie nástrojov a závesný panel. Rozmer pracoviska 150x60x90 cm (š x h x výška vrátane závesného panelu). Pracovisko vyrobené na pevnom vystuženom podvozku s párom pevných kolies a párom otočných kolies opatrených brzdou. Nosná konštrukcia je vyrobená z 3 mm plechu, skrinka a police sú vyrobené z 1 mm hrubého plechu. Dvierka sa otvárajú do pravého uhla a sú osadené v čapoch. Stolová doska je vyrobená z bukových hranolov priebežne lepených do tvaru dosky, následne obrúsených a ošetrených roztokmi olejov a prísadami. Pracovná doska má zrazené hrany. Závesný panel je vyrobený z perforovaného plechu. Pripojenie pracoviska na napätie 230 V je zabezpečené flexibilných pripojením v dĺžke +/- 5m. Na prístupnej strane pracoviska je vyvedená 3x zásuvka na 230 V. Pracovisko má bezpečnostný certifikát. Stavebnicové zariadenie na obrábanie dreva a kovov s funkciou pílky, vŕtačky a brúsky s nasledujúcim technickými parametrami: bezpečné napájacie napätie, pozdĺžny posuv a obsahujú toto príslušenstvo: trojčeľusťové skľučovadlo, držiak nástroja, otočný strediaci hrot, sústružnícky nôž a videomanuál. Súčasťou dodávky pracoviska je projekt pre jeho zapojenie, otestovanie, zaškolenie a Protokol o uvedení do prevádzky.

1 248,00 €Pridať

 

1NB199033B - Pracovisko na vŕtanie, pílenie a brúsenie - odborná učebňa techniky

Dielenské pracovisko na vŕtanie, pílenie a brúsenie, pripojiteľné na napätie 230 V. Súčasťou pracoviska sú zariadenia na obrábanie dreva a kovov (vŕtačka, pílka, brúska), úložný priestor na odkladanie nástrojov a závesný panel, balenie základného dreveného materiálu na opracovanie. Rozmer pracoviska 60x60x90 cm (š x h x výška vrátane závesného panelu). Pripojenie pracoviska na napätie 230 V je zabezpečené flexibilných pripojením v dĺžke +/- 5m.

278,29 €Pridať

1T199052A - Tabuľa keramická 120cm x 180cm

Keramická tabuľa, biela, rozmer 120 x 180cm. Povrch keramický, popisovateľný za sucha stierateľnými popisovačmi, hliníkový rám so zaoblením, držiak popisovačov a montážna sada v cene.

254,40 €Pridať